Συνεργαστείτε μαζί μας

Συνεργάτες

Anaconda S.A.

H ANACONDA A.E., έχοντας ως στόχο την ακόμη καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών της αλλά και την διεύρυνση του αριθμού των εγκαταστάσεών της, αναζητά Τοπικούς Συνεργάτες . Η αναζήτηση αυτή γίνεται αποκλειστικά ανάμεσα στους πελάτες της διότι η πρωταρχική εταιρική φιλοσοφία της είναι ότι ο μόνος κατάλληλος να εκφέρει υπεύθυνη γνώμη για ένα προϊόν, που είναι επαγγελματικό εργαλείο καθημερινής χρήσης είναι ο ίδιος ο χρήστης και μάλιστα όσο περισσότερο διάστημα είναι χρήστης ο ίδιος, τόσο μεγαλύτερη βαρύτητα έχει η άποψή του. Αν λοιπόν πιστεύετε στην αξία των προϊόντων της Anaconda και την εταιρική φιλοσοφία της, είστε έμπειρος χρήστης και έχετε μακρόχρονη σχέση με την εταιρία και τα προϊόντα της τότε σας προσκαλούμε να συμμετάσχετε στην διάδοση της ιδέας που λέγεται Anaconda. Οι Συνεργάτες μας χωρίζονται σε δυο κατηγορίες:

  • 1.ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΙ
  • 2.ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΜΕΝΟΙ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΙ

Η διαφοροποίηση εξαρτάται από το εύρος της παρεχόμενης υπηρεσίας ως προς τον πελάτη.

ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΣ χαρακτηρίζεται ένας μακροχρόνιος πελάτης/συνεργάτης μας ο οποίος όντας απόλυτα ικανοποιημένος από την επαγγελματική συνεργασία μαζί μας επιθυμεί, και έχει εξουσιοδοτηθεί, να παρέχει υπηρεσίες ενημέρωσης σε ενδιαφερόμενους να χρησιμοποιήσουν τα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας. Η παρεχόμενη υπηρεσία του Αντιπρόσωπου αφορά την δυνατότητα του να παρέχει αναλυτικές πληροφορίες για τα ίδια τα προϊόντα, τις δυνατότητές τους, την ποιότητα, την ακρίβεια και την χρηστικότητά τους.

ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΜΕΝΟΣ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΣ καλείται ο αντιπρόσωπός μας ο οποίος πέραν των παραπάνω αρμοδιοτήτων, παράλληλα παρέχει και Υπηρεσίες Τεχνικής Υποστήριξης όπως αυτές ορίζονται από την εταιρία, και για τις οποίες είναι πιστοποιημένος.

Εάν ενδιαφέρεστε να συνεργαστείτε με την εταιρεία ANACONDA συμπληρώστε τη φόρμα ενδιαφέροντος και ένας εκπρόσωπος θα σας καλέσει σύντομα για να βρούμε το καλύτερο δυνατό σχήμα συνεργασίας.

Φόρμα Ενδιαφέροντος

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΜΗΝΥΜΑΤΟΣ
Τα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά