Εκπαίδευση

Υπηρεσίες

Εκπαιδευτικά Σεμινάρια

Αγαπητοί συνεργάτες,

Η εταιρεία μας διοργανώνει εκπαιδευτικά σεμινάρια για το σύνολο των προγραμμάτων της καθ’όλη τη διάρκεια του έτους στην έδρα της.

Τα σεμινάρια θα είναι εντελώς δωρεάν με καθαρά εκπαιδευτικό χαρακτήρα. Σκοπός τους είναι η εξοικείωση (σας ή/και του προσωπικού σας) με τα προγράμματα και τις λειτουργίες τους ώστε να τα χειρίζεστε με τον πλέον αποδοτικό τρόπο και να μπορείτε να εκμεταλλευτείτε όλες τις δυνατότητές τους.
Τα σεμινάρια θα διεξάγονται με συστηματικό τρόπο στην έδρα της εταιρείας (Μεσογείων 455 και Πατρόκλου 2, κοντά στην πλατεία της Αγίας Παρασκευής). Εναλλακτικά υπάρχει η δυνατότητα διεξαγωγής εκπαιδευτικού σεμιναρίου στην έδρα σας κατόπιν προγραμματισμένου ραντεβού με το τμήμα Τεχνικής Υποστήριξης της Anaconda με την αντίστοιχη οικονομική επιβάρυνση.

Δήλωση Συμμετοχής

Παρακαλούμε, αν επιθυμείτε να συμμετάσχετε στα σεμινάρια αυτά αφιερώστε λίγο χρόνο για να συμπληρώσετε την ακόλουθη φόρμα ενδιαφέροντος συμμετοχής στην εκπαίδευση.
Εναλλακτικά μπορείτε να επικοινωνήσετε τηλεφωνικά μαζί μας στο: 8011006538
Προσοχή: Την παρακάτω φόρμα θα πρέπει να την έχετε συμπληρώσει μια εβδομάδα πρίν από την επιθυμητή ημέρα διεξαγωγής του σεμιναρίου.
Όλα τα πεδία με την ένδειξη (*) είναι υποχρεωτικά