Σχόλια Πελατών

Αγαπητοί συνεργάτες, Η εταιρεία σας ως ομάδα ορίζει το πως θα πρέπει να είναι μια εταιρεία λογισμικού. Παρέχετε την καλύτερη τεχνική υποστήριξη και είμαι εντυπωσιασμένη από το πόσο άμεσα ανταποκρίνονται οι τεχνικοί της εταιρείας σας στις ερωτήσεις μου. Άψογη συνεργασία.
Ιωάννα Μπούρτζινου
- ROCKBUXOM SHOP
Μετά από 10 και πλέον χρόνια δοκιμασμένης συνεργασίας με την εταιρεία Anaconda μπορώ να πω με σιγουριά πως η εταιρεία ξεχωρίζει από τον ανταγωνισμό όσον αφορά την ποιότητα των προγραμμάτων , την ποιότητα της υποστήριξης , και τη γνώση τόσο των προϊόντων όσο και των αλλαγών της φορολογίας/εργατικής νομοθεσίας από τους ανθρώπους που παρέχουν τεχνική υποστήριξη.
Έλενα Μαγγανά
- ΛΟΓΙΣΤΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ
Κάθε λογιστικό γραφείο έχει απαιτήσεις από ένα πρόγραμμα μισθοδοσίας και εργατικών. Αξιοπιστία, ταχύτητα και αποτελεσματικότητα. 14 χρόνια, χρήστης του πακέτου μισθοδοσίας ANACONDA, έχω το κεφάλι μου ήσυχο. Το ίδιο και οι πελάτες μου. Όσον αφορά την τεχνική υποστήριξη, απλά δεν υπάρχει. Άμεση τηλεφωνική απόκριση, χωρίς αναμονή, και αναβαθμίσεις των προγραμμάτων, ταυτόχρονα με τις αλλαγές σε εργατικά-φορολογικά.
Λιοντάκης Νίκος
- ΛΟΓΙΣΤΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ
Τόσο η Εμπορική – Λογιστική Διαχείριση Anaconda όσο και το Anaconda Ergasia είναι εύκολα στη χρήση και πάντα ενημερωμένα. Όμως το μεγαλύτερο πλεονέκτημα της εταιρείας Anaconda είναι η άμεση εξυπηρέτηση και υποστήριξη των τεχνικών της.
Ηλιοπούλου Ελένη
- ΠΑΠΑΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ΑΕΒΕ
Χρησιμοποιώ το ERGASIA περίπου 6 χρόνια. Είναι απλό και εύκολο στη χρήση. Η υποστήριξη έχει άμεση-άψογη ανταπόκριση και διαθέτει γνώσεις εργατοασφαλιστικής νομοθεσίας. Όχι μόνο γνώσεις χειρισμού του προγράμματος. Οι αναβαθμίσεις είναι πάντα αξιόπιστες και γίνονται σχεδόν ταυτόχρονα με τις αλλαγές στην εργατοασφαλιστική νομοθεσία, που τελευταία τις έχουμε με ρυθμό καταιγίδας. Δηλαδή το πακέτο «πρόγραμμα-υποστήριξη-αναβαθμίσεις» είναι ότι καλύτερο και αξιόπιστο για λογιστικά γραφεία και λογιστές.
Παπαλυμπέρης Νίκος
- PAPALYBERIS N. TH.