Θέλετε να τρέξετε το πρόγραμμα αλλά σας εμφανίζονται τα ακόλουθα μηνύματα:
«odbc driver for microsoft access installation problem unable to load msjter.40.dll”.
“im004 Διαχείριση προγραμμάτων: Η sql allochandle του προγράμματος οδήγησης απέτυχε: Object variable or with block variable not set».
Τι μπορεί να φταίει;

Παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας για την λύση του θέματος.

Είναι πιθανό σε αυτόν τον υπολογιστή να μην έχει γίνει εγκατάσταση του προγράμματος και να τρέχετε το εικονίδιο του προγράμματος από τον δίσκο του server.
Αν το πρόγραμμα το εγκαταστήσετε από έναν τοπικό υπολογιστή στον δίσκο του Server, αυτό δεν σημαίνει ότι αυτομάτως θα παίξει και από τον υπολογιστή του server (παρ’ ότι έχει εγκατασταθεί στον δίσκο του). Θα πρέπει να εγκατασταθεί και στο ίδιο το μηχάνημα του server.
Προσοχή: Τώρα στον δίσκο του server έχει δημιουργηθεί ο φάκελος misw. Αν πάτε να το εγκαταστήσετε (όπως και πρέπει να γίνει), θα σας αντικαταστήσει τον misw (φτιάχνει εκ νέου τον φάκελο), και θα χάσετε τα δεδομένα σας. Θα μετονομάσετε τον υπάρχοντα φάκελο misw πχ σε misw-old ή misw2 κτλ. Μετά θα κάνετε την εγκατάσταση που θα δημιουργήσει τον φάκελο misw. Μόλις τον δημιουργήσει μπορείτε να τον σβήσετε και να ξανά ονομάσετε τον αρχικό φάκελο σε misw (ώστε εν τέλει να έχετε μόνον αυτόν μέσα στον δίσκο του server).

Παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας για τα περαιτέρω.