Έχετε έναν εργαζόμενο που δούλεψε και κάποιες Κυριακές, οι οποίες δεν υπάρχουν στο Ωράριό του, είναι έξτρα Κυριακές. Τις έχετε βάλει λοιπόν στην Μισθοδοσία Περιόδου. Πηγαίνετε στα Αποτελέσματα, και παρατηρείτε ότι στο πεδίο Κυριακές /Αργίες το πρόγραμμα σας έχει φέρει ένα πολύ μικρό ποσό. Τι μπορεί να φταίει;

Θα δείτε στην Μισθοδοσία Περιόδου στο πεδίο Κυριακές / Αργίες αν έχετε βάλει αριθμό ημερών Κυριακές ή Ώρες . Θα πρέπει να βάλετε τις Ώρες που εργάστηκε ο εργαζόμενος, και όχι τον αριθμό των Κυριακών. Αν πχ ο εργαζόμενος δούλεψε 3 Κυριακές με 8ωρη απασχόληση τότε στο πεδίο αυτό θα βάλετε 24 (3*8), και όχι 3 .

Υπενθυμίζεται ότι στο πεδίο Κυριακές / Αργίες θα βάλετε τις ώρες μόνο σε περίπτωση που στο ωράριό του περιλαμβάνονται και οι Κυριακές (εργάζεται και Κυριακές). Στην περίπτωση αυτή στα Αποτελέσματα στο αντίστοιχο πεδίο θα σας φέρει μόνο την προσαύξηση του ωρομισθίου ( το 75% και όχι το 1,75).

Επίσης, σε αυτή την περίπτωση, που δεν έχετε τις Κυριακές του εργαζόμενου μέσα στο Ωράριό του, στο πεδίο Κυριακές (που βρίσκεται ακριβώς από κάτω από το Ασφαλιστικές ημέρες) θα βάλετε τον αριθμό των Κυριακών που εργάστηκε, προκειμένου να ενημερωθεί και η ΑΠΔ στο αντίστοιχο πεδίο της. Δεν είναι υπολογιστικό πεδίο, είναι απλά ενημερωτικό.