Σε εργαζόμενη με κυλιόμενα ωράρια έχετε βάλει την σύμβαση καθώς και ένα επίδομα της σύμβασης αυτής. Κάνετε την ενημέρωση μισθοδοσίας από τα κυλιόμενα, βλέπετε όμως ότι στην κίνηση δεν υπολογίζει το επίδομα αυτό. Τι θα πρέπει να κοιτάξετε;
Θα πάτε μέσα στην καρτέλα του εργαζόμενου στο tab Σύμβαση και θα δείτε αν έχετε κλικάρει την μία στήλη ή και τις 2 δίπλα από το επίδομα (το Αποδοχή και Σύμβαση).
Ακόμα θα δείτε αν η σύμβαση είναι ενεργή, αν ο εργαζόμενος είναι με ωράριο, με το ημερολόγιο, κτλ.
Επίσης θα κάνετε κλικ στο Ανάλυση (κάτω δεξιά) για να δείτε αν το επίδομα αυτό υπολογίζεται.
Ακόμα θα πάτε στις Αποδοχές, ιστορικό, να δείτε αν έχετε βάλει μηδέν ή -1- (αν ναι τότε αν το επίδομα είναι ποσοστιαίο και έχετε κλικάρει μόνο την μία στήλη του, δεν θα σας το υπολογίζει).
Θα τρέξετε μία ενημέρωση προγράμματος για τον συγκεκριμένο εργαζόμενο σε άλλον μήνα για να δείτε αν και σε αυτόν δεν το υπολογίζει. Επίσης θα δούμε μήπως τρέχετε τον Υπολογισμό μισθοδοσίας για όλους τους εργαζόμενους.
Επίσης θα κάνουμε κινήσεις του σε άλλους μήνες χωρίς να τον έχουμε ως κυλιόμενο για να δούμε αν του υπολογίζει το επίδομα. Λογικά ναι.

Άρα το πιο πιθανό είναι να είχατε τρέξει την κίνηση μισθοδοσίας χωρίς να έχετε ενεργοποιήσει το επίδομα αυτό (ενεργοποιήθηκε μετά).