Έχετε εργαζόμενο που ενώ το αφορολόγητο κατέβηκε στις 8000€, αυτός διατηρεί το αρχικό αφορολόγητο των 12000€. Πώς θα το ορίσετε αυτό;

Θα πάτε μέσα στην καρτέλα του εργαζόμενου. Στο Εταιρικά στο κάτω μέρος υπάρχει το ερώτημα Αφορολόγητο 8000€. Θα βάλετε Ναι εφόσον έχει αφορολόγητο 8000€. Αν παραμένει στις 12000€ θα βάλετε Όχι.
Στο Εργασιακά στο Εκκαθάριση φόρου θα είναι στο Όχι ώστε να γίνει αυτοτελής υπολογισμός (όχι με αναδρομική ισχύ και όχι με εκκαθάριση).

Στις Βοηθητικές > Παράμετροι ΔΕΝ φαίνεται η νέα κλίμακα του φόρου, ούτε το νέο αφορολόγητο των παιδιών, γίνεται αυτόματα εσωτερικά.

Στα Στοιχεία της εταιρίας στο Ταμπελάκι Προσωρινές (όχι στο πλήκτρο στο κάτω μέρος), υπάρχει το πεδίο Στοιχεία Προσωρινών. Εδώ επιλέγετε για ποια κατηγορία θα βάλετε τον αριθμό των διπλοτύπων.
Πχ επιλέγετε τους Ελεύθερους επαγγελματίες και βάζετε τα διπλότυπα. Μετά επιλέγετε τους Μισθωτούς και βάζετε τα δικά τους τα διπλότυπα.
Τώρα κάθε φορά που θα επιλέγετε τους Μισθωτούς ή τους Ελεύθερους Επαγγελματίες, θα σας εμφανίζει τα διπλότυπα που είχατε περάσει στον κάθε έναν.