ΝΟΜΟΣ ΥΠ` ΑΡΙΘ. 3326 (ΦΕΚ Α΄ 69/11.03.2005)

Κύρωση του Πρωτοκόλλου Συνεργασίας μεταξύ του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας της Ελληνικής Δημοκρατίας και του Υπουργείου Άμυνας της Δημοκρατίας της Αλβανίας για την ανάπτυξη των σχέσεων μεταξύ του Όπλου του Μηχανικού του Στρατού των δύο χωρών.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ
Εκδίδομε τον ακόλουθο νόμο που ψήφισε η Βουλή:

Κυρώνεται και έχει την ισχύ, που ορίζει το άρθρο 28 παρ. 1 του Συντάγματος, το Πρωτόκολλο Συνεργασίας μεταξύ του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας της Ελληνικής Δημοκρατίας και του Υπουργείου Άμυνας της Δημοκρατίας της Αλβανίας για την ανάπτυξη των σχέσεων μεταξύ του Όπλου του Μηχανικού του Στρατού των δύο χωρών, που υπογράφηκε στα Τίρανα στις 8 Ιουλίου 2004, του οποίου το κείμενο σε πρωτότυπο στην ελληνική και αγγλική γλώσσα έχει ως εξής:
ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΜΥΝΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΑΜΥΝΑΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΤΗΣ ΑΛΒΑΝΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥ ΟΠΛΟΥ ΤΟΥ ΜΗΧΑΝΙΚΟΥ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ΤΩΝ ΔΥΟ ΧΩΡΩΝ
Το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας της Ελληνικής Δημοκρατίας, που θα καλείται εφεξής “Ελληνικό Μέρος”, και το Υπουργείο Άμυνας της Δημοκρατίας της Αλβανίας, που θα καλείται εφεξής “Αλβανικό Μέρος”, όπου και τα δύο Μέρη από κοινού θα καλούνται εφεξής “Τα Μέρη,”
Επιβεβαιώνοντας την προσήλωση τους στους σκοπούς και τις αρχές του χάρτη των Ηνωμένων Εθνών,
Σεβόμενα τις δεσμεύσεις που έχουν αναληφθεί σύμφωνα με την Τελική Πράξη της Διάσκεψης για την Ασφάλεια και τη Συνεργασία στην Ευρώπη, τον Χάρτη των Παρισίων και το Κείμενο της Βιέννης του 1394, όπως και τα άλλα κείμενα του ΟΑΣΕ,
Σεβόμενα τις δεσμεύσεις που προκύπτουν βάσει της Συμφωνίας PfP SOFA (Συμφωνίας μεταξύ των Κρατών Μερών του Οργανισμού της Βορειοατλαντικής Συμμαχίας και Άλλων Κρατών που συμμετέχουν στο πρόγραμμα Σύμπραξης για την Ειρήνη αναφορικά με το Νομικό Καθεστώς των Δυνάμεων τους) και του Πρόσθετου Πρωτοκόλλου της που υπεγράφησαν στις Βρυξέλλες στις 19 Ιουνίου 1995,
Επιδιώκοντας να εφαρμόσουν τις διμερείς σχέσεις τους, σύμφωνα με το κείμενο των διαπραγματεύσεων για την Οικοδόμηση Μέτρων Εμπιστοσύνης και Ασφάλειας που υιοθετήθηκαν στην Βιέννη το 1994, και να, εισάγουν περαιτέρω μέτρα εμπιστοσύνης και ασφάλειας,
Λαμβάνοντας υπ όψιν το Πρωτόκολλο Συνδρομής και Συνεργσσίας Ενόπλων Δυνάμεων μεταξύ των Υπουργείων Άμυνας των δύο χωρών, που υπεγράφη στα Τίρανα στις 5 Αυγούστου 1997,
Έχοντας υπόψη το Σύμφωνο Φιλίας, Συνεργασίας, Καλής Γειτονίας και Ασφάλειας μεταξύ της Κυβέρνησης της Ελληνικής Δημοκρατίας και της Κυβέρνησης της Δημοκρατίας της Αλβανίας, που υπεγράφη στα Τίρανα, στις 21 Μαρτίου 1996,
Λαμβάνοντας υπόψη την Συμφωνία Στρατιωτικής Συνεργασίας μεταξύ της Κυβέρνησης της Ελληνικής Δημοκρατίας και της Κυβέρνησης της Δημοκρατίας της Αλβανίας, που υπεγράφη στην Καστοριά στις 10 Νοεμβρίου 2003,
Επιθυμώντας την περαιτέρω προώθηση της διμερούς τους συνεργασίας,
Συμφώνησαν στα ακόλουθα:
ΑΡΘΡΟ 1
ΣΚΟΠΟΣ ΤΗΣ ΣΥΜΦΩΝΙΑΣ
Ο σκοπός του παρόντος Πρωτοκόλλου είναι να αναγνωριστούν οι τομείς και οι αμοιβαίες υποχρεώσεις που αναλαμβάνουν τα Μέρη για την ανάπτυξη μίας ευρύτερης συνεργασίας μεταξύ του Όπλου του Μηχανικού του Ελληνικού και του Αλβανικού Στρατού.
ΑΡΘΡΟ 2
ΤΟΜΕΙΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ
Τα Μέρη συμφωνούν να συνεργάζονται αρμονικά για την ανάπτυξη των σχέσεων του Όπλου του Μηχανικού του Στρατού τους στους ακόλουθους γενικούς τομείς:
1. Προσφορά ενός σετ Γέφυρας τύπου Bailey από το Ελληνικό Μέρος στο Αλβανικό Μέρος.
2. Τοποθέτηση στρατιωτικού προσωπικού (αξιωματικών, υπαξιωματικών) του Αλβανικού Μέρους στο Ελληνικό Μέρος για εκπαίδευση ειδίκευσης στην Σχολή Μηχανικών του Ελληνικού Στρατού.
3. Διεξαγωγή Διασυμμαχικής Άσκησης Μηχανικού στην Αλβανία.
ΑΡΘΡΟ 3
ΠΡΟΣΑΙΟΡΙΣΜΟΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΣΕ ΚΑΘΕ ΤΟΜΕΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ
Για την υλοποίηση της συνεργασίας στους τομείς του αμέσως προηγούμενου άρθρου του παρόντος Πρωτοκόλλου, τα Μέρη συμφωνούν στα ακόλουθα:
1. Τομέας συνεργασίας που αφορά την παροχή ενός σετ Γέφυρας τύπου Bailey
Το Ελληνικό Μέρος θα προσφέρει στο Αλβανικό Μέρος ένα σετ Γέφυρας τύπου Baiiey. H ανωτέρω Γέφυρα θα είναι πλήρως λειτουργική και να παραδοθεί σύμφωνα με το πρωτόκολλο παράδοσης στο πλαίσιο μίας τελετής. Η ακριβής ημερομηνία και ο τόπος παράδοσης θα προσδιοριστούν από τα δύο Μέρη, μετά από συνεννόηση μέσω του Ακολούθου Άμυνας της Ελληνικής Πρεσβείας στα Τίρανα, μετά την έναρξη της ισχύος του παρόντος Πρωτοκόλλου Συνεργασίας σύμφωνα με την διαδικασία που ορίζεται στο άρθρο 8.
2. Τομέας συνεργασίας που αφορά την Εκπαίδευση Στρατιωτικού Προσωπικού του Αλβανικού Mέρους από το Ελληνικό Mέρος
α. Η εκπαίδευση που θα παρασχεθεί στο προσωπικό του Αλβανικού Μέρους από το Ελληνικό Μέρος στην Σχολή Μηχανικών του Ελληνικού Στρατού, θα περιλαμβάνει τα ακόλουθα προγράμματα:
(1) Βασική εκπαίδευση αξιωματικών που αποφοιτούν από την Σχολή Ευελπίδων και την Σχολή Μονίμων Υπαξιωματικών του Στρατού Ξηράς
Για την βασική εκπαίδευση των σπουδαστών του Αλβανικού Μέρους που θα αποφοιτήσουν από την Σχολή Ευελπίδων και την Σχολή Μονίμων Υπαξιωματικών του Ελληνικού Μέρους και που ανήκουν στο Όπλο του Μηχανικού, θα έχουν εφαρμογή οι διατάξεις της σχετικής συμφωνίας. Η διάρκεια της εκπαίδευσης θα είναι 38 εβδομάδες. Ο αριθμός των συμμετεχόντων κάθε έτος και σε κάθε πρόγραμμα είναι ένας ή δύο (1 2) αξιωματικοί και δύο (2) υπαξιωματικοί για κάθε εκπαιδευτικό πρόγραμμα.
(2) Πρόγραμμα Προχωρημένης Εκπαίδευσης για Αξιωματικούς
Η διάρκεια της εκπαίδευσης των Αλβανών Αξιωματικών στο Πρόγραμμα Προχωρημένης Εκπαίδευσης της Σχολής Μηχανικών του Ελληνικού Στρατού θα είναι 12 εβδομάδες. Ο αριθμός των προγραμμάτων είναι δύο ετησίως. Οι συμμετέχοντες θα πρέπει να είναι Λοχαγοί του Όπλου του Μηχανικού. Η συμμετοχή σε κάθε πρόγραμμα είναι είναι ένας (1) αξιωματικός. Ο σκοπός της εκπαίδευσης είναι να ετοιμάσει τους Αξιωματικούς του Μηχανικού για τα καθήκοντα του Διοικητή Τάγματος.
(3) Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα για Υπαξιωματικούς (μη αποφοίτους της Σχολής Μονίμων Υπαξιωματικών)
Η διάρκεια της εκπαίδευσης των Αλβανών υπαξιωματικών (μη αποφοίτων της Σχολής Μονίμων Υπαξιωματικών) στο σχετικό εκπαιδευτικό πρόγραμμα της Σχολής Μηχανικών θα είναι τέσσερις (4) εβδομάδες. Ο αριθμός των προγραμμάτων είναι δύο ετησίως. Οι συμμετέχοντες θα έχουν τον βαθμό του Λοχία και Επιλοχία Μηχανικού. Η συμμετοχή σε κάθε πρόγραμμα είναι ένας (1) αξιωματικός. Ο σκοπός της εκπαίδευσης είναι να παρέχει στους υπαξιωματικούς γενικές γνώσεις σχετικά με το Όπλο του Μηχανικού.
β. Ως απαραίτητη προϋπόθεση για τη συμμετοχή σε όλα τα εκπαιδευτικά προγράμματα, οι υποψήφιοι θα πρέπει να έχουν γνώση της Ελληνικής γλώσσας στο επίπεδο του “πολύ καλώς” (70%) και άνω. Αυτό θα πιστοποιείται από τις αρμόδιες Αλβανικές αρχές πριν την άφιξη των υποψηφίων στην Ελλάδα.
γ. Οι επιλεγμένοι, από το Αλβανικό Μέρος, αξιωματικοί και υπαξιωματικοί θα πρέπει να είναι υγιείς και να φέρουν πιστοποιητικό υγείας από τις αρμόδιες αρχές του Αλβανικού Υπουργείου Άμυνας, νομίμως επικυρωμένο, το οποίο θα μεταφράζεται από την Πρεσβεία της Ελληνικής Δημοκρατίας στην Αλβανία.
δ. Μετά την αποφοίτηση τους θα λάβουν επίσημη βεβαίωση σπουδών από την Σχολή Μηχανικών.
ε. Το Μάιο κάθε έτους το Ελληνικό Μέρος θα γνωστοποιεί στο Αλβανικό Μέρος το Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα της Σχολής Μηχανικών για το επόμενο έτος.
στ. Τουλάχιστον ένα μήνα πριν την έναρξη της εκπαίδευσης, το Αλβανικό Μέρος υποχρεούται να συμπληρώνει τον αριθμό των υποψηφίων και των πιστοποιητικών της επάρκειάς τους στην Ελληνική γλώσσα σε συνεργασία με την Ελληνική Πρεσβεία στα Τίρανα. Το Ελληνικό Μέρος θα πρέπει να ενημερώνεται εγγράφως σχετικά με τα στοιχεία ταυτότητας των υποψηφίων, τον τόπο και την ημερομηνία άφιξής τους στην Ελλάδα, προκειμένου οι υπεύθυνες Στρατιωτικές Αρχές του Ελληνικού Μέρους να είναι σε θέση να υποδέχονται τους εκπαιδευόμενους και να τους υπάγουν στην Σχολή Μηχανικών.
ζ. Το Ελληνικό Μέρος θα παρέχει διαμονή και σίτιση στο εκπαιδευόμενο προσωπικό του Αλβανικού Μέρους σε κατάλληλο σημείο της Σχολής Μηχανικών.
η. Οι Αλβανοί εκπαιδευόμενοι θα λαμβάνουν σε καθημερινή βάση το ποσόν των εννέα Ευρώ και εξήντα οκτώ λεπτών (9,68) οι αξιωματικοί και το ποσόν των επτά Ευρώ και τριάντα τεσσάρων λεπτών (7,34) οι υπαξιωματικοί. Το ποσόν θα προσαρμόζεται βάσει εντολής του ΓΕΕΘΑ.
θ. Το Ελληνικό Μέρος θα παρέχει όλο το απαιτούμενο εκπαιδευτικό προσωπικό όπως και τα μέσα εκπαίδευσης.
ι. Τα έξοδα μεταφοράς των Αλβανών εκπαιδευόμενων από και προς την χώρα προέλευσης τους θα καλύπτονται από το Αλβανικό Μέρος.
ια. Οι Αλβανοί εκπαιδευόμενοι θα πρέπει να συμμορφώνονται με τον ισχύοντα Κανονισμό της Σχολής Μηχανικών όπως και με τους κανονισμούς ασφαλείας, πειθαρχίας και κυρώσεων που ισχύουν για τους Έλληνες, εκπαιδευόμενους.
ιβ. Ο Διοικητής της Σχολής Μηχανικών έχει το δικαίωμα έκδοσης διαταγών σχετικά με την λειτουργία της σχολής προς όλους τους κατωτέρους του όπως και προς όλους τους εκπαιδευόμενους.
ιγ. Ο Διοικητής της Σχολής Μηχανικών μπορεί να παραχωρεί σύντομες ή μεγαλύτερες άδειες στους Αλβανούς εκπαιδευόμενους αυτό θα επιτρέπεται βάσει του εκπαιδευτικού προγράμματος. Σε επείγουσες περιπτώσεις μπορεί να εγκρίνει περαιτέρω άδειες, μόνον μετά από έγγραφη ειδοποίηση από το Αλβανικό Μέρος.
ιδ. Οι εκπαιδευόμενοι κατά την διάρκεια της εκπαίδευσης θα πρέπει να φορούν στολές εκστρατείας ή την προβλεπόμενη από το εκπαιδευτικό πρόγραμμα στολή.
ιε. Οι κανονισμοί σχετικά με την διάρκεια της εκπαιδευτικής περιόδου, τον αριθμό των εκπαιδευτικών προγραμμάτων σε ετήσια βάση και τον μέγιστο αριθμό Αλβανών συμμετεχόντων σε κάθε πρόγραμμα υπόκεινται ανά πάσα στιγμή σε τροποποίηση από το Ελληνικό Μέρος, το οποίο με την σειρά του υποχρεούται να ενημερώνει το Αλβανικό Μέρος τουλάχιστον έξι (6) μήνες πριν την επικύρωση των νέων κανονισμών.
3. Διεξαγωγή Διασυμμαχικής Άσκησης Μηχανικού στην Αλβανία
α. Το Ελληνικό και το Αλβανικό Μέρος θα διεξάγουν στο μέλλον, στην Αλβανία, μία Διασυμμαχική Άσκηση Μηχανικού για συγκεκριμένο έργο (οδοποιίας).
β. Οι σκοποί, στόχοι, ο χρόνος, η διάρκεια, η υποστήριξη διοικητικής μέριμνας, οι τελωνειακές διατυπώσεις εισόδου και εξόδου από την Αλβανία, η εκτέλεση του έργου, η Υποστήριξη Φιλοξενούντος Έθνους κλπ. για την άσκηση αυτή θα προσδιοριστούν μέσω της σύναψης ειδικής Τεχνικής Συμφωνίας μεταξύ των μερών, η οποία θα ισχύει μόνον για την εκτέλεση της συγκεκριμένης Διασυμμαχικής Άσκησης Μηχανικού.
γ. Η Τεχνική Συμφωνία θα είναι το προϊόν της συνεργασίας των ειδικών αντιπροσώπων των Μερών που θα προηγηθεί της εκτέλεσης του συγκεκριμένου έργου, της ολοκλήρωσης της επεξεργασίας περαιτέρω λεπτομερειών και της σύνταξης του τελικού κειμένου. Έτσι θα εξασφαλιστεί επαρκής χρόνος για την οριστικοποίηση και τις προπαρασκευαστικές εργασίες των Μερών.
ΑΡΘΡΟ 4
ΝΟΜΙΚΑ ΖΗΤΗΜΑΤΑ
Τα νομικά ζητήματα που αφορούν το προσωπικό του Ελληνικού Μέρους κατά την διάρκεια της παραμονής του στο Αλβανικό έδαφος και το προσωπικό του Αλβανικού Μέρους κατά την διάρκεια της παραμονής του σε Ελληνικό έδαφος σύμφωνα με το παρόν Πρωτόκολλο θα διέπονται από την Συμφωνία PfP/SOFA/NATO (Συμφωνία μεταξύ των Κρατών Μερών του Οργανισμού της Βορειοατλαντικής Συμμαχίας και Άλλων Κρατών που συμμετέχουν στο πρόγραμμα Σύμπραξης για την Ειρήνη αναφορικά με το Νομικό Καθεστώς των Δυνάμεών τους) και το Πρόσθετο Πρωτόκολλό της.
ΑΡΘΡΟ 5
ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΔΙΑΒΑΘΜΙΣΜΕΝΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ
Τα Μέρη εγγυώνται την ασφάλεια των πληροφοριών και των στοιχείων που θα αποκτώνται στο πλαίσιο διμερών επαφών, συμπεριλαμβανομένων τυχόν εμπιστευτικών πληροφοριών, και αναλαμβάνουν την υποχρέωση να μην κάνουν χρήση τους χωρίς την προηγούμενη έγγραφη συγκατάθεση ταυ Μέρους που παρέχει αυτές τις πληροφορίες και να μην αποκαλύπτουν αυτές τις πληροφορίες σε κανένα τρίτο μέρος.
Οι προφορικές και έγγραφες πληροφορίες και τα στοιχεία που θα αποκτώνται στο πλαίσιο διμερών επαφών διασφαλίζονται βάσει της εσωτερικής νομοθεσίας κάθε Μέρους και δεν θα πρέπει να αποκαλύπτονται στα MME.
ΑΡΘΡΟ 6
ΔΙΕΥΘΕΤΗΣΗ ΔΙΑΦΟΡΩΝ
Τυχόν διαφορές που ίσως ανακύψουν από την ερμηνεία ή την εφαρμογή του παρόντος Πρωτοκόλλου θα διευθετούνται απευθείας μεταξύ των Μερών μέσω αμοιβαίων συνεννοήσεων, χωρίς προσφυγή σε εξωτερική δικαιοδοσία.
ΑΡΘΡΟ 7
ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΕΙΣ
Τα Μέρη έχουν το δικαίωμα γα προτείνουν εγγράφως τροποποιήσεις οποιουδήποτε άρθρου του παρόντος Πρωτοκόλλου.
Εάν συμφωνηθούν μεταξύ των Μερών, αυτές οι τροποποιήσεις θα τίθενται σε ισχύ σύμφωνα με την διαδικασία που ορίζεται στο άρθρο 8 του παρόντος Πρωτοκόλλου.
ΑΡΘΡΟ 8
ΕΝΑΡΞΗ ΙΣΧΥΟΣ
Το παρόν Πρωτόκολλο Συνεργασίας θα τεθεί σε ισχύ κατά την ημερομηνία της λήψης της τελευταίας ειδοποίησης δια της οποίας τα Μέρη θα γνωστοποιήσουν το ένα στο άλλο εγγράφως, την ικανοποίηση των απαραίτητων απαιτήσεων της εσωτερικής τους νομοθεσίας.
Σχετικό: 0544/ΑΣ 317/Μ. 5672 (ΦΕΚ Α΄ 110/9.5.2005) Ανακοίνωση Υπ.Εξωτερ.
ΑΡΘΡΟ 9
ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΛΗΞΗ
Το παρόν Πρωτόκολλο θα παραμείνει σε ισχύ για μία περίοδο πέντε (5) ετών. Δύναται να καταγγελθεί οποιαδήποτε στιγμή από οποιοδήποτε Μέρος, μέσω γραπτής ειδοποίησης, που θα αποσταλεί στο άλλο Μέρος μέσω της διπλωματικής οδού.
Σε περίπτωση που κατά τον χρόνο της λήξης ή λύσης εκκρεμούν οικονομικά ζητήματα ή αξιώσεις, οι διατάξεις του παρόντος Πρωτοκόλλου που αφορούν τα συγκεκριμένα θέματα ή τις αξιώσεις θα εξακολουθούν να ισχύουν, μέχρι την οριστική επίλυσή τους.
Υπογράφεται στα Τίρανα την 8 Ιουλίου 2004 σε δύο πρωτότυπα αντίγραφα, κάθε ένα στην Ελληνική, Αλβανική και Αγγλική γλώσσα, όπου όλα τα κείμενα είναι εξίσου αυθεντικά. Σε περίπτωση αποκλίσεων στην ερμηνεία, θα υπερισχύει το Αγγλικό κείμενο.
ΓΙΑ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΓΙΑ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΜΥΝΑΣ ΤΗΣ ΑΜΥΝΑΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΤΗΣ ΑΛΒΑΝΙΑΣ ΣΠΗΛΙΟΣ Π. ΣΠΗΛΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣ PANDELI MAJKO Υπουργός Εθνικής Άμυνας Υπουργός Άμυνας

Η ισχύς του παρόντος νόμου αρχίζει από τη δημοσίευσή του στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως και του Πρωτοκόλλου που κυρώνεται από την πλήρωση των προϋποθέσεων του άρθρου 8 αυτού.

Παραγγέλλομε τη δημοσίευση του παρόντος στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως και την εκτέλεσή του ως νόμου του Κράτους.

Αθήνα, 11 Μαρτίου 2005

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΣΤΕΦΑΝΟΠΟΥΛΟΣ

ΟΙ ΥΠΟΥΡΓΟΙ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ Γ. ΑΛΟΓΟΣΚΟΥΦΗΣ Π. ΜΟΛΥΒΙΑΤΗΣ

ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΜΥΜΑΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΣΠ. ΣΠΗΛΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣ Α. ΠΑΠΑΛΗΓΟΥΡΑΣ

Θεωρήθηκε και τέθηκε η Μεγάλη Σφραγίδα του Κράτους.

Αθήνα, 11 Μαρτίου 2005

Ο ΕΠΙ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ A. ΠΑΠΑΛΗΓΟΥΡΑΣ