Πηγαίνετε στην καρτέλα του εργαζόμενου , στο ταμπελάκι «Σύμβαση». Στο κάτω μέρος της σύμβασης στο πεδίο Προϋπηρεσία Εταιρίας σας εμφανίζεται ένα νούμερο, και δίπλα ένα άλλο νούμερο, μεγαλύτερο του πρώτου. Τι σημαίνουν τα νούμερα αυτά;
Το πεδίο Προϋπηρεσία Εταιρίας δουλεύει ως εξής:
-Αν είχατε το προηγούμενο πρόγραμμα της Anaconda και έγινε Convert των κινήσεων στο Ergasia τότε: Το πρόγραμμα θα ενημερώσει τις κινήσεις μέχρι και -2- ετών. Αν λοιπόν ο εργαζόμενος στο προηγούμενο πρόγραμμα είχε περισσότερα από -2-έτη προϋπηρεσίας τότε σε αυτό το πεδίο θα σας εμφανιστεί η προϋπηρεσία ΕΚΦΡΑΣΜΕΝΗ ΣΕ ΕΝΣΗΜΑ πέρα των -2- ε-τών.
-Αν ΔΕΝ είχατε το προηγούμενο πρόγραμμα της Anaconda και δουλεύετε για πρώτη φορά πρόγραμμα της εταιρίας μας, (οπό-τε δεν γίνεται convert), τότε σε αυτό το πεδίο θα βάλετε την προϋπηρεσία του εργαζόμενου που έχει στην εταιρία σας. Πχ ο εργαζόμενος έχει Ημερομηνία Πρόσληψης 01/01/2095, και μέχρι τότε είχε προϋπηρεσία κλάδου πχ 5 έτη, 1500 ένσημα.
Εσείς αγοράζετε το Ergasia στις 01/01/2098. Τότε στο πεδίο Προϋπηρεσία Κλάδου θα βάλετε 1500. Αυτή είναι η προϋπηρεσία του πριν προσληφθεί στην εταιρία σας.
Στο πεδίο Προϋπηρεσία Εταιρίας θα βάλετε 4*300= 1200. (όπου -4- είναι τα έτη προϋπηρεσίας στην εταιρία σας, από το 2095 έως το 2098).
Το δίπλα νούμερο σας αθροίζει την Προϋπηρεσία εταιρίας με τις κινήσεις που βλέπει ότι έχετε κάνει τώρα, στο Ergasia, κα-θώς και αυτέ που έρχονται από το Convert του προηγούμενου προγράμματος, για τα ΔΥΟ έτη.
Άρα το νούμερο σε αυτό το πεδίο είναι: = Προϋπηρεσία Εταιρίας + κινήσεις 2 ετών από το Convert + κινήσεις στο Ergasia.
Αν φυσικά δεν είχατε το προηγούμενο πρόγραμμα της Anaconda τότε δεν υπάρχει Convert, οπότε το νούμερο σε αυτό το πεδίο θα είναι: Προϋπηρεσία Εταιρίας + κινήσεις στο Ergasia.